Використовуються для ферментації з високою щільністю. Висока толерантність до алкоголю (до 18% об.). Дуже хороша стійкість до осмотичного тиску і високих температур (термостійкі дріжджі). Даний штам утворює стабільно великі популяції при ферментації з високою щільністю, дозволяючи максимізувати продуктивність дріжджових клітин при оптимальному використанні енергії. В основному, виробляє алкоголь з нейтральним ароматичним профілем. Підходить для бродіння всіх видів сусла, затору або соків, вироблених з різних типів зернових, картоплі або інших видів крахмаломістких субстратів, цукрової тростини, агави або розчину цукрів.

ІНГРАДІЄНТИ: дріжджі (Saccharomycescerevisiae), емульгатор: E491 (sorbitanmonostearate)

ТЕМПЕРАТУРА БРОДІННЯ: оптимальна t = 25 ° C - 35 ° C. Даний штам може проводити ферментацію при знижених температурах з повільнішою ферментативною кінетикою. При підвищених температурах дріжджі можуть ферментувати з більш низьким сумарним виходом спирту, ніж при нормальних температурах.

ДОЗУВАННЯ: 30 – 50 г/гл

ІНСТРУКЦІЯ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯ:
- Розсипте дріжджі по поверхні стерильної води або сусла при температурі 25-35 ° C.
- Обсяг рідини при цьому повинен перевищувати в 10 разів обсяг дріжджів
- Залиште на 15 хвилин
- Акуратнорозмішайте
- Внесіть отриману суспензію в бродильний танк

МІКРОБІОЛОГІЧНИЙ АНАЛІЗ:
% сухих речовин: 94.0 – 96.5 Кіл-тьживх клітин при пакуванні:> 15 x 109 /г
Заг.кіл-ть бактерій: < 1 x 104 /г Уксуснокислібактерії: < 1 x 103 /г Молочнокислібактерії: < 1 x 104 /г Патогенні мікроорганізми: згідно із законодавством.

ЗБЕРІГАННЯ
У процесі транспортування: упаковки можуть перевозитися і зберігатися при кімнатній температурі протягом не більше
3-х місяців, що не вплине на їх характеристики. У пункті призначення: зберігати в прохолодному і сухому приміщенні при температурі <10 ° C

МІНІМАЛЬНИЙ ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ
Необхідно використовувати до дати, зазначеної на упаковці. Відкриті пакети повинні бути запечатані, зберігатися при температурі 4 ° C і використовуватися протягом 7 днів з моменту відкриття. М'які або пошкоджені пакети не .

Надійний, універсальний і один з найвідомішихштамів для дистилятів. Виробляєвисокоякісний алкоголь з усіхвидівсубстратів. Активно застосовується в країнахЦентральної Америки і Карибськогобасейну для виробництвависокоякіснихміцнихалкогольнихнапоїв, а такожромів на основіцукрової тростиниабомеляси. Маєвідмінніпоказники при виробництвінапоїв на основі соку агави (мескаля і текіли). Оптимальнийштам для ферментації з низькоющільністю затору на основі зерна.

ІНГРЕДІЄНТИ: Дріжджі (Saccharomycescerevisiae), емульгатор: E491 (sorbitanmonostearate)

ТЕМПЕРАТУРА БРОДІННЯ: оптимальна t=25°C – 33°C.Даний штамможепроводитиферментацію при знижених температурах з повільнішоюферментативноюкінетикою. При підвищених температурах дріжджіможутьферментувати з більшнизькимсумарнимвиходом спирту, ніж при нормальних температурах.

ДОЗУВАННЯ: 30 – 50 г/гл

ІНСТРУКЦІЯ З ВИКОРИСТАННЯ:
- Розсиптедріжджі по поверхністерильної води або сусла при температурі 25-35 ° C..
- Обсягрідини при цьому повинен перевищувати в 10 разівобсягдріжджів
- Залиште на 15 хвилин
- Акуратнорозмішайте
- Внесітьотриманусуспензію в бродильний танк

МІКРОБІОЛОГІЧНИЙ АНАЛІЗ:
%сухих речовин: 94.0 – 96.5 Кіл-ть живих клітин при пакуванні:> 15 x 109 /г Totalbacteria: < 1 x 104 /г Уксуснокислібактерії: < 1 x 103 /г Молочнокислібактерії: < 1 x 104 /г Патогенні мікроорганізми: згідно законодавства

ЗБЕРІГАННЯ
У процесітранспортування: упаковки можутьперевозитися і зберігатися при кімнатнійтемпературіпротягом не більше
3-х місяців, що не вплине на їх характеристики. У пунктіпризначення: зберігати в прохолодному і сухому приміщенні при температурі<10 ° C

МІНІМАЛЬНИЙ ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ
Необхідновикористовувати до дати, зазначеної на упаковці. Відкритіпакетиповинні бути запечатані, зберігатися при температурі 4 ° C і використовуватисяпротягом 7 днів з моменту відкриття.