SafSpirit C-70

Надійний, універсальний і один з найвідомішихштамів для дистилятів. Виробляєвисокоякісний алкоголь з усіхвидівсубстратів. Активно застосовується в країнахЦентральної Америки і Карибськогобасейну для виробництвависокоякіснихміцнихалкогольнихнапоїв, а такожромів на основіцукрової тростиниабомеляси. Маєвідмінніпоказники при виробництвінапоїв на основі соку агави (мескаля і текіли). Оптимальнийштам для ферментації з низькоющільністю затору на основі зерна.

ІНГРЕДІЄНТИ: Дріжджі (Saccharomycescerevisiae), емульгатор: E491 (sorbitanmonostearate)

ТЕМПЕРАТУРА БРОДІННЯ: оптимальна t=25°C – 33°C.Даний штамможепроводитиферментацію при знижених температурах з повільнішоюферментативноюкінетикою. При підвищених температурах дріжджіможутьферментувати з більшнизькимсумарнимвиходом спирту, ніж при нормальних температурах.

ДОЗУВАННЯ: 30 – 50 г/гл

ІНСТРУКЦІЯ З ВИКОРИСТАННЯ:
- Розсиптедріжджі по поверхністерильної води або сусла при температурі 25-35 ° C..
- Обсягрідини при цьому повинен перевищувати в 10 разівобсягдріжджів
- Залиште на 15 хвилин
- Акуратнорозмішайте
- Внесітьотриманусуспензію в бродильний танк

МІКРОБІОЛОГІЧНИЙ АНАЛІЗ:
%сухих речовин: 94.0 – 96.5 Кіл-ть живих клітин при пакуванні:> 15 x 109 /г Totalbacteria: < 1 x 104 /г Уксуснокислібактерії: < 1 x 103 /г Молочнокислібактерії: < 1 x 104 /г Патогенні мікроорганізми: згідно законодавства

ЗБЕРІГАННЯ
У процесітранспортування: упаковки можутьперевозитися і зберігатися при кімнатнійтемпературіпротягом не більше
3-х місяців, що не вплине на їх характеристики. У пунктіпризначення: зберігати в прохолодному і сухому приміщенні при температурі<10 ° C

МІНІМАЛЬНИЙ ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ
Необхідновикористовувати до дати, зазначеної на упаковці. Відкритіпакетиповинні бути запечатані, зберігатися при температурі 4 ° C і використовуватисяпротягом 7 днів з моменту відкриття.