Лінійка продуктів для виробництва етанолу

SafSpirit C-70

Надійний, універсальний і  одни з найвідоміших штамів для дистилятів. Виробляє високоякісний алкоголь з усіх видів субстратів. Активно застосовується в країнах Центральної Америки і Карибського басейну для виробництва високоякісних міцних алкогольних напоїв,а також ромів на основі цукрової тростини або меляси. Має відмінні показники при виробництві напоїв на основі соку агави (мескаля і текіли). Оптимальний штам для ферментації з низькою щільністю затору на основі зерна.

SafSpirit HG-1

Використовуються для ферментації з високою щільністю. Висока толерантність до алкоголю ( до 18% об.). Дуже хороша стійкість до осмотичного тиску і високих температур (термостійкі дріжді). Даний штам утворює стабільно великі популяції при ферментації з високою щільністю, дозволяючи максимізувати продуктивність дріжджових клітин при оптимальному використанні енергії. В основному, виробляє алкоголь з нейтральним ароматичним профілем. Підходить для бродіння всіх видів сусла, затору або соків, вироблених з різних типів зернових, картоплі або інших видів крахмаломістких субстратів, цукрової тростини, агави або розчину цукрів. 

LallemandBiofuels & DistilledSpirits -  провідний постачальник інгредієнтів і допоміжних послуг для бродильних виробництв. Ми спеціалізуємося на дослідженнях, розробках, виробництві та маркетингу дріжджів, підгодівлі дріжджів і антибіотиків.

Інгредієнти для бродіння LallemandBiofuels & DistilledSpirits, які є дуже важливою частиною технології виробництва спирту, були розроблені для вирішення проблем і досягнення цілей виробників етилового спирту.

THERMOSACC® Dry

Thermosacc® Dry є спеціально відібраний штам спиртових дріжджів Saccharomyces cerevisaie, який показав високу ефективність при зброджуванні висококонцентрованого сусла. Цей штам більш стійкий до негативного впливу температури, концентрації спирту і високої концентрації зароджуваних цукрів у порівнянні з більшістю "нормальних" штамів сухих дріжджів.

Thermosacc® Dry можна використовувати для зброджування сусла з різних видів сировини: кукурудзи, пшениці, жита, ячменю та крохмалю.

Даний штам сумісний з різними ферментними системами, особливо, з а-амілазами нового покоління, які дозволяють працювати на суслі з більш високим вмістом сухих речовин за рахунок зниження в'язкості замісів.

46EDV

Активні сухі дріжджі 46 EDV - це штам Saccharomyces cerevisaie, який був спеціально відібраний для зброджування цукровмісної сировини. Може використовуватися для зброджування як соків, так і меляс з буряка і цукрової тростини. Штам 46 EDV відрізняється короткою лаг-фазою, високою швидкістю бродіння, а також високою стійкістю до осмотичного тиску при високих концентраціях цукрів. Цей штам також стійкий до дії природних токсинів, які зустрічаються в деяких мелясах. Високий вихід спирту і низький рівень продукування вищих спиртів робить штам активних сухих дріжджів 46 EDV відмінним вибором для виробництва біоетанолу.

 

Підкормки для дріжджів   DistilaVite® GN

 

DistilaVite® GN - повноцінна поживна підживка для забезпечення дріжджів відповідним збалансованим харчуванням для зростання в процесі спиртового бродіння при виробництві алкогольних напоїв. Вона являє собою запатентовану суміш, до складу якої входить неорганічний азот (діаммоній фосфат), органічний азот (вільні амінокісоти, отримані з інактивованих дріжджів), а також основні вітаміни і мікроелементи, включаючи тіамін, ніацин (вітамін PP), фолієву кислоту, сульфат магнію і пантеонат кальцію. DistilaVite® GN також є джерелом стеролов і ненасичених жирних кислот, які збільшують стійкість дріжджів до етилового спирту.