SafSpirit HG-1

Використовуються для ферментації з високою щільністю. Висока толерантність до алкоголю (до 18% об.). Дуже хороша стійкість до осмотичного тиску і високих температур (термостійкі дріжджі). Даний штам утворює стабільно великі популяції при ферментації з високою щільністю, дозволяючи максимізувати продуктивність дріжджових клітин при оптимальному використанні енергії. В основному, виробляє алкоголь з нейтральним ароматичним профілем. Підходить для бродіння всіх видів сусла, затору або соків, вироблених з різних типів зернових, картоплі або інших видів крахмаломістких субстратів, цукрової тростини, агави або розчину цукрів.

ІНГРАДІЄНТИ: дріжджі (Saccharomycescerevisiae), емульгатор: E491 (sorbitanmonostearate)

ТЕМПЕРАТУРА БРОДІННЯ: оптимальна t = 25 ° C - 35 ° C. Даний штам може проводити ферментацію при знижених температурах з повільнішою ферментативною кінетикою. При підвищених температурах дріжджі можуть ферментувати з більш низьким сумарним виходом спирту, ніж при нормальних температурах.

ДОЗУВАННЯ: 30 – 50 г/гл

ІНСТРУКЦІЯ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯ:
- Розсипте дріжджі по поверхні стерильної води або сусла при температурі 25-35 ° C.
- Обсяг рідини при цьому повинен перевищувати в 10 разів обсяг дріжджів
- Залиште на 15 хвилин
- Акуратнорозмішайте
- Внесіть отриману суспензію в бродильний танк

МІКРОБІОЛОГІЧНИЙ АНАЛІЗ:
% сухих речовин: 94.0 – 96.5 Кіл-тьживх клітин при пакуванні:> 15 x 109 /г
Заг.кіл-ть бактерій: < 1 x 104 /г Уксуснокислібактерії: < 1 x 103 /г Молочнокислібактерії: < 1 x 104 /г Патогенні мікроорганізми: згідно із законодавством.

ЗБЕРІГАННЯ
У процесі транспортування: упаковки можуть перевозитися і зберігатися при кімнатній температурі протягом не більше
3-х місяців, що не вплине на їх характеристики. У пункті призначення: зберігати в прохолодному і сухому приміщенні при температурі <10 ° C

МІНІМАЛЬНИЙ ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ
Необхідно використовувати до дати, зазначеної на упаковці. Відкриті пакети повинні бути запечатані, зберігатися при температурі 4 ° C і використовуватися протягом 7 днів з моменту відкриття. М'які або пошкоджені пакети не .