Stern AntiFoam

Stern Enzym

Силікон-полімерний антипінний засіб

Опис

SternAntiFoam це комбінація з силіконових полімерів, неіонних поверхневих-активних

речовин і діоксиду кремнію у воді. SternAntiFoam є білою суспензією з нейтральним, нерізким запахом. Фізіологічний ефект SternAntiFoam не викликає побоювань при застосуванні

для харчових продуктів. Антипінних засіб легко розчиняється у воді, його щільність становить

1.00 г/мл при 20 ° С.

Інформація щодо застосування і дозування ферменту

Препарат SternAntiFoam особливо ефективний для пшеничного, ячмінного та інших крохмальних заторів.

Антипінних засіб діє вже під час затирання солоду, а також надалі в процесі ферментації і дистиляції. У зв'язку з цим, SternAntiFoam слід додавати при приготуванні затору.

Рекомендоване дозування SternAntiFoam20 - 1000 ppm затору.

Але деякі параметри, наприклад такі яксубстрат, мікроорганізми і т.д, можуть впливати на антипінний засіб. Томуоптимальне дозування слід визначити при тестуванні.

Для максимальної економічної ефективності ми рекомендуємо розбавити SternAntiFoam

незадовго до застосування. Розведений варіант слід використовувати протягом 12 годин.

Зберігання

SternAntiFoam стабільний при температурі 25 ° С протягом як мінімум 24 міс. Антипінний

засіб не рекомендується зберігати при температурі нижче 0 ° С або вище 30 ° С.

При тривалому зберіганні може відбутися відділення емульсійної фази. У зв'язку з цим,

SternAntiFoam рекомендується перед застосуванням перемішати. При цьому, відділення фаз не погіршує властивості антипінного засобу.

Упаковка

Пластмасова каністра по 25 кг